Super Smash Bros. Ultimate voegt Byleth toe als Fighter

Een belangrijke dag voor fanatieke Super Smash Bros. Ultimate-spelers. Vandaag werd de laatste Fighter bekendgemaakt die onderdeel uitmaakt van de zogenaamde Fighter Pass. Het is, wederom, een karakter uit Fire Emblem: Three Houses.

Tijdens een presentatie vandaag maakte director Masahiro Sakurai bekend dat de nieuwste fighter Byleth zal zijn. Het karakter is speelbaar in zowel mannelijke als vrouwelijke vorm. Ook komt er een nieuwe stage naar de game, geïnspireerd door FE: Three Houses. Vanaf 28 januari is het main character van Fire Emblem: Three Houses te vinden als fighter in Super Smash Bros. Ultimate. Als je de Fighter Pass in je bezit hebt, kun je Byleth gewoon downloaden. Los kost hij 6 dollar.

Fans zijn not amused met deze nieuwe toevoeging en voelen zich tekort gedaan. Dit omdat er al meerdere fighters in de game zitten die uit de Fire Emblem-serie komen.

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Tja dit is toch gewoon een dikke middelvinger naar de community?! Er waren al genoeg klachten bij eerdere DLC characters van Fire Emblem en het dan toch gewoon doen. Zo jammer dat luisteren nog een moeilijk onderwerp is bij Nintendo….

 2.   
  Anoniem-863907395's avatar

  @fantasyfreak: Ach, er komen NOG zes nieuwe fighters aan. Ik snap het gejank eerlijk gezegd niet. Fire Emblem is populair en de personages lenen zich goed voor Smash.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Zou ze sieren als ze vaker uitwijken en niet die ene serie maar uit blijven melken voor zwaardkarakters.

  Doe eens gek en geef ons Ricky Winterborn of zo. Net zo goed van een ijzersterke Nintendo-franchise met aardige achterban, maar wel écht iets anders op Smash-terrein.

  Banjo-Kazooie was al een mooie zet. Meer van dat, graag – minder generieke anime.

 4.   
  CozierMass's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ricky Winterborn, wauw. Dat is inderdaad een goed idee. Origineel en toch passend! Persoonlijk zou ik daarnaast graag Paper Mario of Rayman zien.