BioShock: The Collection komt misschien naar de Switch

Het is wellicht goed nieuws voor de Switch-bezitters die nog niet eerder de sprong in het spreekwoordelijke diepe hebben kunnen maken, maar het lijkt erop dat BioShock: The Collection – bestaande uit BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite – naar Nintendo’s hybrideconsole komt. Helemaal zeker is het nog niet, maar een bevinding van Lootpots geeft ons wel een zee van hoop.

De desbetreffende site wist namelijk een listing bij de Taiwanese games rating board op te vissen, wat meestal een vrij accurate indicatie oplevert. Naast deze gehele collectie zijn de drie delen van de immens populaire serie separaat aangeboden ter beoordeling, wat zou kunnen betekenen dat BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition ook los van elkaar in Nintendo’s eShop zouden kunnen belanden.

Het is nu nog wachten op 2K om ons het verlossende woord te geven, dus momenteel moeten we het allemaal nog met een snufje zout nemen. Dat de uitgever serie nog niet totaal vergeten was bleek onlangs nog uit de aankondiging van een nieuwe BioShock-game, welke door het kakelverse Cloud Chamber uit de grond zal worden gestampt. Of deze studio door Ken Levine hoog gelegde lat zal weten aan te tikken, dat weten we voorlopig nog niet. Volgens ingewijden moeten we er namelijk nog ‘jaren op wachten’, al zeggen anderen weer dat de productie van de game al jaren onderweg is. Hoe het ook zij, een hoop fans waren al behoorlijk in de wolken met de aankondiging, incluis ondertekende.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren