Rainbow Six Siege krijgt speciale Six Invitational-event met eigen map

Met het grootste eSport-toernooi van de game Rainbow Six Siege in zicht, de Six Invitational, brengt Ubisoft een nieuw event naar het spel toe ter ere van dit actievolle toernooi.

De Road to S.I. 2020 event laat je namelijk spelen in een stadion gevuld met juichende fans. Geen zorgen, er zit een kogelvrij koepel om het veld heen. Op het veld staat echter een structuur die van buitenaf heel nieuw lijkt, maar van binnen bekend kan voorkomen. De map is namelijk een mengelmoes van allerlei verschillende maps, gecombineerd tot één.

Het voelt een beetje aan als Rainbow Six Siege’s eigen manier van de Olympische Spelen. Zo krijgen Caveira, Mozzie, Thermite, Sledge en Blitz een eigen skin waarbij elk refereert naar het land van afkomst. Daarnaast krijg je ook een exclusieve wapenskin voor de MPX wanneer je inlogt op Rainbow Six Siege tijdens dit evenement.

De map zelf speelt zich af in de Unranked-modus. Hierbij kunnen vier verschillende operators, twee aanvallende en twee verdedigende, operators worden verbannen en speel je tevens minimaal een ronde meer dan de Quick Match-modi. Hierbij kan echter gespeeld worden met elke operator, ongeacht of je ze hebt vrijgespeeld of niet.

De Road to S.I. 2020 evenement is vanaf vandaag ieder weekend tot 16 februari, de dag waarop de Six Invitational ten einde komt, te spelen op de PlayStation 4, pc en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren