Amerikaanse gamer schakelt hulp in voor Britse gamer met insult

Een Britse gamer is zijn Amerikaanse vriendin meer dan dankbaar na een potje gamen dat helaas niet goed afliep. De 17-jarige Brit Aidan kreeg tijdens het gamen een insult. De 20-jarige Dia merkte dat iets niet helemaal goed ging en schakelde hulp in door te bellen met een lokaal, Brits noodnummer.

Aidan gaf tijdens het spelen al aan dat hij zich niet geheel goed voelde. Even later hoorde de Texaanse Dia dat er iets flink mis was met de jongen en ging ze op zoek naar een noodnummer dat Aidan zou kunnen helpen. Dit was in eerste instantie niet makkelijk aangezien een grote oceaan en duizenden kilometers tussen de twee vrienden zaten. Uiteindelijk had ze de Cheshire politie aan de lijn en legde ze de situatie aan hen uit. Toevallig beschikte Dia over de adresgegevens van Aidan.

De ouders van de jongen zaten nietsvermoedend televisie te kijken. Toen er plots politiewagens voor de deur stonden kregen de ouders in de gaten dat er iets mis was. De tiener lag zeer gedesoriënteerd in zijn slaapkamer en is meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek. Aidan was niet onbekend met insulten.

Inmiddels is de jongen weer thuis en praat hij vol lof over zijn Amerikaanse vriendin, die niet gehinderd door de grote afstand klaar stond voor hem.

 1.   
  mmx's avatar

  Dit vind ik mooi echt goed.

 2.   
  Knuckles's avatar

  Dit is een epic gamer moment

 3.   
  Anoniem-724257595's avatar

  Ik dacht dat het nieuwsbericht zou gaan over een gamer die gered wordt doordat iemand hem uitschold.