Infinity Ward doneert opbrengst Call of Duty-DLC-pakket aan Australië

Australië staat in brand, dat weet je inmiddels wel als je de afgelopen maanden niet onder een steen hebt geleefd. Er is flink wat geld en materieel nodig om nog wat natuur te redden, wat de laatste weken steeds meer begint te leiden tot donatie-acties. Ook Infinity Ward, de ontwikkelaar van Call of Duty: Modern Warfare, sluit zich nu aan bij de donaties: de opbrengsten van het Outback-pakket gaan volledig naar de Australische hulpverlening.

Het DLC-pakket is gisteren gelanceerd, maar het duurde even voordat Infinity Ward deze aankondiging wereldwijd maakte. Daarom stelt het mensen gerust: ook als je vóór de aankondiging het Outback-pakket had gekocht, telt dat mee voor de donaties.

Mocht je dus een kek nieuw pakje in Call of Duty: Modern Warfare willen en tegelijkertijd het goede doel willen steunen, dan is dit je kans. De donatie-actie loopt nog tot en met 31 januari en geldt voor alle platformen waarop Call of Duty: Modern Warfare is verschenen.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Microtransacties kunnen dus soms wel tot iets goeds leiden….

    Vraag ik me toch af, wat als je zoontje van 11 je creditcard leegtrekt door dit DLC pakket voor hem en al zijn vriendjes te kopen…. vraag je dan een refund? Haha