Headsnatchers is gratis te downloaden via Humble Bundle

Headsnatchers – de partygame waarbij je letterlijk je koppie erbij moet houden – is voor een gelimiteerde tijd gratis en voor niets te downloaden bij ‘nederige’ luitjes van Humble Bundle. Zoals gebruikelijk staat er wel iets tegenover, maar niets waar je jezelf al te druk om hoeft te maken.

Bij Humble Bundle willen ze je namelijk met liefde en plezier Headsnatchers cadeau doen, mits je jezelf eventjes abonneert op hun nieuwsbrief. Wanneer je dat in het verleden al hebt gedaan – waarschijnlijk omdat je toen ook al een freebie probeerde te scoren – hoef je dat uiteraard niet meer te doen en kun je direct je kopie van de game ‘snatchen’. Mocht je tot op dit moment geen flauw benul van het bestaan van Headsnatchers en wil je eerst even zien wat het is voordat je wat schijfruimte hieraan kwijtraakt, dan kun je hieronder een trailer bekijken.

Zoals je hierboven hebt kunnen zien betreft Headsnatchers dus een online of local co-op game waarbij je de kop van je tegenstander af moet rukken/slaan/schoppen/whatever om deze daarna op een aangewezen plek te deponeren. Dit klinkt aanvankelijk über-luguber, maar het cartoony stijltje zorgt er al snel voor dat je jezelf niet al te ongemakkelijk voelt bij dit soort onthoofdingsacties.

Lijkt het je wat? Begeef je dan rap richting de actiepagina van Humble Bundle en scoor je game voordat de klok verstrijkt. Zondag is het feest namelijk voorbij en kun je gewoon weer €12,49 lappen voor deze jolige partygame.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren