WB Games Montreal hint opnieuw naar nieuwe Batman-game

Nadat ontwikkelaar WB Games Montreal na een lange tijd radiostilte eindelijk weer een teken van leven toonde, door enkele teasers te plaatsen van een mogelijk nieuwe Batman-game, bleef het weer enige tijd stil rondom de Canadese ontwikkelaar.

Tot aan vandaag. Op drie verschillende social media kanalen van de ontwikkelaar zijn een drietal verschillende afbeeldingen verschenen. Een Reddit-gebruiker combineerde deze tot één afbeelding, waarbij een nieuw – en relatief onbekend – embleem het resultaat van is.

Dit embleem is waarschijnlijk het nieuwe (of oude) symbool van de Gotham City Police Department (GCPD), afhankelijk van wanneer de game zich precies gaat voltrekken in de tijdlijn. Doch denken enkelingen dat het ook te maken kan hebben met The Sacred Order of Saint Dumas en zelfs The Court of Owls, die al eerder in een andere teaser was benoemd.

Vooralsnog is het een kwestie van geduld wanneer WB Games Montreal met een daadwerkelijke aankondiging voor de nieuwe Batman-game gaat komen. Tot nu toe moeten we het dus doen met deze bescheiden teasers.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren