Nieuwe Call of Duty krijgt geen jet packs

Ontwikkelaar Treyarch heeft eind dit jaar de zware taak om een nieuwe Call of Duty uit te brengen. Na het succes van Modern Warfare ligt er vast en zeker de nodige druk bij het team van Treyarch. Via Twitter liet design director David Vonderhaar een kleine hint vallen over de nieuwe game: er komen geen jet packs. Geen!

Een fan van de Call of Duty-games berichtte op Twitter dat men “beter jet packs kan hebben in de nieuwe CoD”. Vonderhaar antwoordde met een duidelijk “NEE”. Hij grapte er nog achteraan dat hij post-traumatische stress heeft van de reacties van fans op de eerdere Call of Duty-games die jet packs hadden. Fans zouden zelfs woest zijn geweest over het gebruik van jet packs in Black Ops 3.

Er zijn nog geen formele details over de Call of Duty-game die eind 2020 moet komen. We weten alleen dat de ontwikkeling in handen is van Treyarch, met ondersteuning van Sledgehammer Games en Raven Software. Geruchten zijn er overigens genoeg. De game zou zich mogelijk ten tijde van de Koude Oorlog afspelen, waarbij ook de Vietnamoorlog deel uitmaakt van het spel.

De nieuwe Call of Duty zal in elk geval ook voor de volgende generatie consoles verschijnen: de Xbox Series X en PlayStation 5.

 1.   
  mmx's avatar

  Maakt mij niet uit als het maar weer top word.

 2.   
  Sa.'s avatar

  Laten we hopen dat de trend van reboots doorzet en we een brand spanking nieuwe Black Ops krijgen die zich afspeelt in de jaren ’60!

 3.   
  mmx's avatar

  @Sa.: goed idee .