Nieuwe foto controller PlayStation 5 gelekt

Waar we eerder de nieuwe controller voor de PlayStation 5 op een afbeelding in de verte konden waarnemen, lijken er nu nieuwe foto’s te zijn waarop de nieuwe controller voor de console deels op te zien is.

Een Facebook-gebruiker claimt als schoonmaker te werken bij U.. en dat kan van alles zijn en deelt foto’s op zijn Facebook-pagina waarop de controller én de developer kit van de PlayStation 5 te zien zijn. Op onderstaande afbeelding is de controller niet in zijn geheel te zien, maar zien we slechts een deel van de nieuwe DualShock 5.

De controller lijkt heel erg op het patent dat eerder verscheen en kent een aantal afwijkingen ten opzichte van de DualShock 4. Zo zijn de triggers iets breder en loopt de touchpad minder ver door. Verder is het lichtje die de batterijestatus aangeeft verdwenen en is er een nieuw balkje aanwezig tussen de joysticks.

 1.   
  Anoniem-1088748242's avatar

  “Een Facebook-gebruiker claimt als schoonmaker te werken bij Sony.”

  Niet voor lang meer, als dit waar is. 🙂

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  zou opzich wel gaaf zijn als ze de touchpad een schermpje met touch zouden maken.. Maar aan de andere kant. Dat zal veel accuverbruik vragen. En hoe vaak kijk je daar dan daadwerkelijk op…

  Maar toch zou t wel gaaf [KUNNEN] zijn als dan ook de gameindustrie hier ook daadwerkelijk wat mee doet.

 3.   
  Anoniem-883627431's avatar

  Wat een lelijk groot touchpad, vind ps4 controller toch beter eruit zien.

 4.   
  RLXTR's avatar

  “Please do not share this.” LOL