Deze achtbaanrit in Rollercoaster Tycoon 2 duurt 135 jaar

Rollercoaster Tycoon 2 is voor veel mensen een nostalgische game. Wie was vroeger nou niet bezig met misselijke bezoekers verzuipen, achtbanen laten crashen en soms, als we daar zin in hadden, een pretparkje te bouwen. De Nederlander Marcel Vos is nog steeds een toegewijd speler van deze epische simulatie-game. Eerder bouwde hij al een legendarische achtbaan, maar in zijn nieuwste video doet hij hier nog een schepje bovenop.

Zijn eerder gebouwde achtbaan duurde 45 jaar. Hij was van mening dat er nog ruimte voor verbetering was en vroeg op Discord naar tips. Met de gekregen tips is hij aan de slag gegaan en heeft nu een achtbaan gebouwd waar een ritje 135 jaar duurt. We willen even verduidelijken: Het gaat hier om real life jaren en niet in-game jaren. De achtbaan draagt dan ook de naam The Century Coaster.

De bezoekers van het pretpark zijn, zoals we dat gewend zijn van die ondankbare honden, not amused en willen zo snel mogelijk de achtbaan verlaten. Jammer voor je, over 135 jaar ben je bij het eindstation. Op meerdere manieren dan één.

Meer Rollercoaster Tycoon 2

  1.   
    Felis_Rufus's avatar

    Wat, geen video? Unieke kans om 135 jaar te streamen.

  2.   
    BozeBever's avatar

    Het youtubekanaal van Marcel Vos is overigens ook aan te raden. Speel rct al jaren niet meer, maar toch iedere keer nostalgische gevoelens als ik weer eens een volledig doordachte video van Marcel in mijn youtube subscriptions lijst zie verschijnen. En je blijft kijken…