Move over Baby Yoda, hier is Baby Sonic

Mede dankzij het succes van The Mandalorian lijkt heel de wereld in de ban van baby’s te zijn. Yoda – Star Wars’ flaporige wijsgeer waar je met een liter L’Oreal Revitalift de rimpels nog niet van wegwerkt – heeft inmiddels de schattigheidswedstrijd van diens babyversie verloren en ook de supersonische ringenjager Sonic lijkt de spotlight te moeten gaan delen met diens jongere soortgenoot.

Het productieteam achter de live action film van Sonic lijkt namelijk mee te willen boemelen op de bandwagon die door The Mandalorian is gestart door een Baby Sonic – laten we hem zo maar even noemen voor nu – aan de meest recente (Japanse) trailer van de film toe te voegen. Ik zou zeggen, kijk zelf even en oordeel er zelf maar over of Baby Sonic ook te cute voor woorden is.

Of deze move is gemaakt om de wrange nasmaak van Sonics originele ontwerp weg te spoelen, wie weet, maar het lijkt wel het gewenste effect te hebben. Niemand lijkt meer te praten over de abominatie van enkele maanden geleden, welke regelrecht nightmare fuel voor de Sonic-achterban vormde.

Hoeveel screentime Baby Sonic uiteindelijk in de film krijgt valt volgend jaar te bezien, wanneer de film gepland staat voor diens release.

 1.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Nee

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik kan dit gedrag niet goedkeuren. Baby Yoda is een zwakke meme van het niveau pickle Rick en elke poging om het na te apen is een aanval op de mensheid

 3.   
  DB Ries's avatar

  @Ik kom Harambe wreken: hahaha goeie

 4.   
  mitchel1988's avatar

  Nee, helaas dit is het niet..