Gamersnet Podcast #87 | Ik vond het boek beter

Het is een hele drukke nieuwsweek bij Gamersnet, met vooral heel veel aankondigingen. Wat dacht je van een nieuwe Bioshock, die zomaar even is aangekondigd. Ook games als I am Jesus Christ, Left 4 Dead VR, Resident Evil 3 remake en de battle royale-modus van Forza Horizon 4 passeren de revue. Maar bovenal wordt er weer veel gelachen met Salim en Peter achter de microfoon!

Check hier de befaamde Resident Evil 2-video waar we Tom bang maken
En hier is de Gamersnet Shop te vinden!

Kortom, genoeg reden om weer te luisteren naar de GN Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  segin's avatar

  Leuke aflevering weer. Jullie hadden wel eventjes beter kunnen wachten tot na die game awards, en dus de aankondiging van de nieuwe Xbox.

  Terzijde: wat bijzonder om Tom in zijn nieuwe functie te zien! Tom, als je dit leest: gefeliciteerd met je nieuwe baan en super veel voorspoed gewenst. Het is je gegund.

  Maar dat gezegd hebbende: ik mis hem nu wel echt. Salim is echt een topper en een waardige opvolger, maar ik hoop dat Tom toch met regelmaat langs blijft komen.

 2.   
  Petor's avatar

  @segin: Volgende podcast is hij erbij 🙂