Telltale Games is terug met her-onthulling van The Wolf Among Us 2

Met de ondergang van Telltale Games een jaar geleden was het over en uit voor lopende Telltale-series, waaronder ook het eerder uitgestelde The Wolf Among Us 2. Maar, wees gerust; de game (en diens studio) werd verder leven in geblazen The Game Awards 2019.

Aan de hand van een stijlvolle Teaser Trailer zien we Bigby Wolf terugkeren voor een tweede “seizoen” van het verhalende avontuur met de weerwolf:

Een voorbarige releasedatum is, enigszins begrijpelijk, nog niet vrijgegeven — al zal dat het enthousiasme van fans minimaal bederven. De stilletjes verstofte Telltale-serie keert terug met de hulp van DC Comics, Warner Bros. Entertainment, een herboren Telltale Games en het nieuwere AdHoc Studio, een afsplitsing van oud Telltale-werknemers.

Ook informatie over de beschikbaarheid op platformen ontbreekt vooralsnog, al is de verwachting dat The Wolf Among Us 2 uiteraard op pc, PlayStation 4, Xbox One en, niet al te onwaarschijnlijk, Nintendo Switch moet verschijnen. Of het herboren Telltale zich ditmaal weer wil mengen met appdevelopment of externe partijen als Netflix, is betwijfelbaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren