Komt Party-Hat Wurmple eindelijk naar Pokémon GO?

Al sinds eind 2017, toen Pokémon GO een laadscherm kreeg met daarop een Wurmple met een feesthoedje. Menig subreddit ging los en sindsdien smeekt de community ontwikkelaar Niantic om deze Pokémon daadwerkelijk toe te voegen aan Pokémon GO. Don’t let your memes be dreams, is wat Pokémon GO-ontwikkelaar Niantic moet hebben gedacht, want het lijkt er zowaar op dat we binnenkort inderdaad een Wurmple met feestmuts kunnen vangen.

Op Reddit heeft een dataminer namelijk 3D-modellen aangetroffen van, jawel, Party-Hat Wurmple. Ook Raticate en Wobbuffet worden voorzien van een feestelijk hoedje. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de Shiny-varianten van deze Pokémon, ook al is vooralsnog alleen Raticate in een alternatief kleurenpallet te vinden. Echter, het zou zomaar kunnen dat we rond de jaarwisseling meer Shiny Pokémon kunnen vinden – zoals Wurmple met een feesthoedje.

Echter, dát deze speciale versies van Pokémon zijn gevonden, wil niet per se zeggen dat ze ook heel snel naar Pokémon GO komen. Vorig jaar werd in de herfst namelijk al de Pikachu-familie met beanies aangetroffen in de gamecode, met het vermoeden dat we die zouden krijgen rond de feestdagen van 2018. Echter, de beanie-Pika’s gaan pas bij het Kerstevenement van dit jaar live.

Toch geeft deze nieuwe vondst natuurlijk hoop: Niantic luistert ein-de-lijk naar de roep om Wurmple met een feestmutsje, dus ooit zullen we deze worm kunnen vangen! Naast de feestelijke varianten van drie Pokémon zijn tevens de Shiny vormen van drie Pokémon uit de Galar-regio gevonden: Galarian Weezing, Galarian Zigzagoon en Galarian Linoone.

Eerder kwam Weezing al in zijn normale Galar-vorm naar Pokémon GO, dus het lijkt erop dat Niantic zijn gewoonlijke trend aanhoudt: druppelgewijs nieuwe Pokémon(-vormen) toevoegen. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Pokémon-vormen daadwerkelijk gaan verschijnen.

  1.   
    Anoniem-221135005's avatar

    Pokemon go trainer code 9538 4981 4165 te Amsterdam heeft nog ruimte voor vrienden.