Untitled Goose Game komt volgende week naar consoles

Wellicht een van de grootste indie-titels, en sowieso de grootste meme-game, van dit jaar: Untitled Goose Game. Eerder verscheen deze parel al op de Nintendo Switch en op Steam. Er gingen al geruchten dat de game snel zijn weg zou honken naar de PlayStation 4 en Xbox One, omdat de lijst met Achievements en Trophies was gelekt.

Dit blijkt nu te kloppen: op de State of Play van vanmiddag werd aangekondigd dat Untitled Goose Game op 17 december naar de PlayStation 4 komt. Op diezelfde datum verschijnt het spel op de Xbox One, maar dat zegt Sony natuurlijk niet in zijn eigen livestream met game-nieuws.

De releasedatum is nog mooi op tijd voor de Kerstdagen, dus mocht je nog cadeau-inspiratie zoeken, is dit wellicht je kans. Mocht je niet kunnen of willen wachten om als gans de wereld gek te maken, kun je hem natuurlijk ook voor jezelf kopen. Rest ons nog maar één ding: HONK!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.