Update 6.1 van The Division 2 brengt kerst naar Washington

De servers van The Division 2 zullen vandaag gedurende vier uur lang niet bereikbaar zijn door een nieuwe update die vandaag wordt toegevoegd. In update 6.1 zijn verschillende fixes te vinden, maar brengt ook een vleugje kerst naar de The Division-agents.

Ondanks dat er nog steeds hevig wordt gevochten in Washington moet er ook kerst gevierd worden. De nieuwe update brengt diverse nieuwe cosmetics met kerst-thema, zoals een kerstmuts. Ook een spelmodus genaamd Situation: Snowball wordt toegevoegd. Met een nieuw wapen genaamd The Sleigher kunnen er sneeuwballen worden geschoten.

Naast de kerst en winter toevoegingen wordt er ook een nieuwe spelmodus toegevoegd. Spelers kunnen nu namelijk een nieuwe agent creëren om hiermee de Hardcore-modus te proberen. Tijdens deze modus is het niet toegestaan om dood te gaan. Ga je toch dood? Dan verlies je al je voortgang in de game en moet je helemaal opnieuw beginnen. Deze modus is dus enkel voor de echte die-hards onder ons. Wanneer je succesvol bent in deze nieuwe spelmodus krijg je wel een kekke YOLO-muts. Wat in dit geval helemaal klopt, natuurlijk.

Ook zijn er veranderingen aan gun-runner Cassie Mendoza en heeft Ubisoft de algemene ervaring proberen te verbeteren door fixes te doen. De gehele lijst met patch notes is te vinden op de website van Ubisoft.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren