Gamersnet Podcast #86 | Retrogamen op de Wii

Het is een bijzondere aflevering van de Gamersnet Podcast, want we hebben een heuse gast. Rob voegt zich bij Salim en Peter om het nieuws van deze week te bespreken. Wat dacht je van Marco van Basten die gebanned is in FIFA 20 en de nieuwe foto’s van de PS5 ontwikkel-console. Daarnaast waren we in de media deze week en daar zijn we best trots op!

Kortom, genoeg reden om weer te luisteren naar de GN Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    Anoniem-1669280424's avatar

    de nieuwe playstation wordt denk ik toch een V van vijf ūüôā

  2.   
    RLXTR's avatar

    Interessante discussie over Marco van Basten. Ik begrijp het commerci√ęle aspect heel goed, maar aan de andere kant vraag ik me af hoe ver je de invloed van aandeelhouders op je product moet willen laten gaan. Het gaat er bij icons of legende toch simpelweg om, dat de consensus is dat, zij bij de beste voetballers aller tijden horen? Toch niet om wat zij verder buiten het voetbalveld wel of niet gedaan hebben? In allerlei opzichten was het een super dom en kinderachtig grapje van Van Basten, maar maakt dat dat hij ineens toch geen goede voetballer is geweest? Of bedoelen ze bij EA te zeggen dat ze de verantwoordelijkheid nemen voor alles wat iemand ooit in zijn leven heeft gedaan? In dat laatste geval zou ik toch eens kritisch kijken naar de aanwezigheid van bijvoorbeeld Maradona. (Aan de andere kant, bij EA zijn ze ook niet vies van het faciliteren van gokverslaving, dus dan zal je met chronisch coca√Įnegebruik ook niet zo veel problemen hebben…)