Amazon klanten bestellen Nintendo Switch en krijgen allesbehalve dat

Britse klanten van Amazon dachten goedkoop een Nintendo Switch op de kop te tikken met Black Friday, maar door een fout bij Amazon krijgen sommige klanten de meest random items binnen. De Nintendo Switch is nog nergens te bekennen voor deze klanten.

Denk je een kekke console binnen te krijgen, moet je het doen met een pakje condooms of een elektrische tandenborstel. Ook zijn er pakjes batterijen, microfoons, boeken en tamboerijnen ontvangen in plaats van een Switch. Amazon heeft inmiddels de excuses aangeboden aan de getroffen klanten. Ook is het bedrijf een onderzoek gestart.

Niet alle klanten kunnen lachen om deze random items in hun pakketje. Alhoewel Amazon belooft de klanten hun geld terug te geven, zijn sommige klanten nog steeds boos omdat ze nu dus geen Nintendo Switch krijgen voor de actieprijs.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Anoniem-1073618656's avatar

    Just wauw, moet Amazon niet gewoon alsnog 33n Switch leveren!? Volgens Europese regels wel als hey goed is???!!!!

  2.   
    Anoniem-1575516962's avatar

    Wauw diep triest dit ik zou gewoon zeggen van ik wil me switch in plaats van me geld, echt teleur stellende online winkel