Operation Shifting Tides nu beschikbaar in Rainbow Six Siege

Het jaar loopt langzamerhand tegen zijn einde, en daarmee ook het vierde jaar van Rainbow Six Siege. Toch heeft Ubisoft nog een laatste seizoen in petto voordat de transitie naar alweer het vijfde jaar definitief wordt ingezet. Operation Shifting Tides is dat seizoen en is vanaf nu te spelen in Rainbow Six Siege.

In Operation Shifting Tides krijg je te maken met twee nieuwe operators. Kali en Wamai zijn de personages waarmee Rainbow Six Siege het vierde jaar af gaat sluiten. Daarnaast staat wederom een nieuwe rework centraal. Ditmaal is het team van Rainbow Six Siege aan de haal gegaan met Theme Park, dat volledig opnieuw is ontworpen.

Operation Shifting Tides is vanaf nu voor iedereen gratis te downloaden en te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Alleen de spelers die in bezit zijn van de seizoenspas komen de eerste week in aanmerking om Kali en Wamai te ontdekken. Vanaf 10 december kan een ieder de nieuwe operators kopen met in-game valuta Renown of Rainbow Credits en vervolgens daarmee spelen. Alle andere nieuwe content is daarentegen wel al voor iedereen beschikbaar, waaronder dus ook de rework van Theme Park.

Wil je nou meer te weten komen over andere veranderingen die Operation Shifting Tides brengt, hoe de nieuwe operators spelen of welke verandering er precies zijn aangebracht in Theme Park? Lees dan vooral even de preview waarin dit allemaal wordt besproken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren