Nintendo Adventskalender geeft Nintendo Switch Lite weg

De feestdagen zijn in volle uitverkoopgang, wat zich uit in grote sales als de Steam Autumn Sale. Echter, met de maand december komt ook de traditionele adventskalender om de hoek kijken, waar ook Nintendo er eentje van heeft. Elke dag tot en met 24 december kunnen we gratis prijzen winnen. Vandaag begint het bedrijf met een klapper: vijf gelukkige winnaars ontvangen een Zacian & Zamazenta Edition van de Nintendo Switch Lite.

Meedoen is simpel: je gaat naar de speciale pagina, logt in met je Nintendo-account en klikt op de knop. Wel moet je Nintendo natuurlijk toestemming geven om je e-mails te versturen, anders kunnen ze je niet laten weten of je wat gewonnen hebt aan het einde van de maand.

Zoals het concept van de adventskalender voorschrijft, is het nog niet bekend wat we de rest van de maand kunnen winnen, dus het is zaak om de pagina elke dag te checken!

 1.   
  tijn80's avatar

  Ligt het nou aan mij of werkt deze adventskalender niet? Krijg continue “https://www.nintendo-europe.com/NotFound” wanneer ik op een datumvak klik. En ja, de mail-instellingen staan goed.

 2.   
  Mike Gevers's avatar

  @tijn80: Vreemd, ik kreeg die pagina op 1 december af en toe, maar via omwegen kon ik altijd er altijd wel komen. Heb de laatste twee dagen elke keer in één keer de goeie pagina te pakken gekregen.

 3.   
  Anoniem-397764810's avatar

  kalender werkt alleen voor de dag die er op dat moment is ,

 4.   
  Anoniem-1105656778's avatar

  @Anoniem-397764810: Ik heb alles gedaan wat erbij staat maar ik zie geen ‘meedoen’ knop.

 5.   
  Anoniem-2030468882's avatar

  @tijn80: Bij mij werkt hij niet zo goed via mijn laptop, maar via mijn mobiel doet hij het wel goed. Je kan ook pas vanaf 10:00 NL tijd meedoen.