Speel Overwatch deze week gratis

Als onderdeel van de Black Friday Sale van Blizzard kunnen gamers deze week gratis aan de slag met Overwatch. Heb je deze kleurrijke shooter nog steeds niet geprobeerd? Dan kun je hem deze week geheel kosteloos uitproberen.

Tijdens de Black Friday sale van Blizzard wordt er, naast een free-to-play Overwatch week, korting gegeven op verschillende Blizzard games zoals World of Warcraft, Hearthstone en Call of Duty. Check dus zeker even of er wat voor je bij zit.

Tijdens deze trial periode van Overwatch is de gehele game gratis te proberen. Wanneer je besluit om de game aan te schaffen tegen een kortingsprijs wordt je voortgang die je hebt gemaakt meegenomen naar de betaalde versie. De Free Trial is live van 26 november tot en met 4 december. Alle platformen doen mee aan deze actie, behalve de Nintendo Switch-versie.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    darroox's avatar

    Alleen de installer werkt niet.