Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van december

Er komt een nieuwe maand aan en dat staat natuurlijk gelijk aan een tweetal gratis games voor je PlayStation Plus-abonnement. In december kunnen we aan de slag met een titanenstrijd in Titanfall 2 en racen met Monster Energy Supercross.

Drie jaar na release kunnen we in december gratis aan de slag met Titanfall 2. Destijds gaven we in onze review al aan dat dit wel een game is om aan je verzameling toe te voegen. Heb je deze game nog niet binnengehaald de afgelopen drie jaar? Vergeet dan zeker niet om deze volgende maand in je bibliotheek te zetten.

Als je klaar bent met je titanenstrijd kun je op de motor klimmen en aan de slag met Monster Energy Supercross. In deze race-game kun je op legendarische tracks racen zoals bijvoorbeeld Daytona. Ook kan je je eigen tracks bouwen en je motor en coureur customizen.

De nieuwe games kunnen vanaf 3 december worden gedownload. Haal voor die tijd de games van november nog even binnen. Dit waren Outlast 2 en Nioh.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Kan me voorstellen dat ’t een goede paar weken worden voor de Titanfall 2-servers op PlayStation 4. Nu is de kans een ondergewaardeerde shooter te (her)ontdekken, my fellow gamers.

 2.   
  TylerDurden8's avatar

  Leuk, maar weinig aan.

 3.   
  mattioza's avatar

  Sowieso een goede actie om de playerbase van Titanfall 2 op te krikken.

 4.   
  xmOhChickx's avatar

  Wij zijn heel blij met de game Monster Energy Supercross, Titanfall 2 hebben we al!