De beste Black Friday gaming-deals tot nu toe op een rijtje

De Black Friday gekte begint dit jaar schijnbaar extra vroeg. Volgende week vrijdag vieren we deze Amerikaanse koopjesdag pas officieel, maar toch beginnen winkels dit jaar extra vroeg met de festiviteiten. We snappen dat je het spoor een beetje bijster bent. Daarom zetten we hier alvast wat deals voor je op een rijtje.

Game Mania heeft een lijstje met z’n deals online gezet. Als we de website mogen geloven wordt deze lijst maandag nog uitgebreid met honderden extra deals. Aanrader: Borderlands 3 voor 35 eurootjes.

Een opvallende naam in deze lijst is supermarktketen Albert Heijn. De winkel heeft besloten mee te doen aan de Black Friday gekte en verkoopt nu plotseling gaming-gear met korting. Ook kunnen PlayStation Hit-games gekocht worden voor vijf euro minder dan normaal.
Aanraders: PlayStation 4 voor 199 euro en zwarte DualShock 4 voor 39,99.

Ubisoft heeft kortingen op de website oplopen tot 90%. Ideaal om je Far Cry of Assassins Creed-verzameling compleet te maken.
Aanrader: Far Cry 5 voor 15 euro en Watch Dogs voor slecht 6 eurootjes.

De PlayStation Store heeft er ook zin in en biedt kortingen tot 60%. De must-have is GTA V Premium Online Edition voor slechts een tientje.
Aanraders: Marvel’s Spider-man en Resident Evil 2 voor 19,99. F1 2019 voor 29,99. Ghost Recon: Breakpoint voor 34,99.

Nedgame verkoopt Wii U-games tegen stuntprijzen en ook zijn er Switch-deals die er mogen zijn. Een Nintendo Switch Lite kost je nu 198 euro en ook Joy-Cons in kekke kleurtjes zijn afgeprijsd tot 68 euro.
Aanrader: Anthem voor 12 euro.

Bij meerdere winkels kosten FIFA 20 en Need For Speed Heat nu 45 euro. Ook kost een jaar abonnement PlayStation Plus nu maar 44 euro in plaats van 60.

Op de deals van andere websites als Intertoys is het nog even wachten. We hopen dat je in ieder geval iets wijzer bent geworden door deze tips. Op Black Friday zullen we deze lijst verder uitbreiden met hopelijk wat knallers.

  1.   
    Anoniem-1473151439's avatar

    De GTA V premium online edition voelt als een voorproefer om je de verleiding in te krijgen shark cards te gaan kopen wanneer je toch te ver bent om ermee te stoppen, maar geld tekort hebt..

  2.   
    TylerDurden8's avatar

    wat een onoverzichtelijk artikel…