Star Wars gaat samenwerking met Fortnite aan

Hoewel Fortnite afgelopen maand minder geld heeft gemaakt aan diens microtransacties, staat de Battle Royale nog steeds als een huis. Ook in het tweede seizoen. Nadat het eerste seizoen al wat crossover-evenementen tussen Epic Games en partijen liet zien, waaronder Borderlands 3 en Marvel’s The Avengers, is Star Wars nu ook toegetreden tot de Dark Side.

Zo is momenteel een skin te koop van de Imperial Stormtrooper uit Star Wars voor een bescheiden bedrag van 1.500 V-Bucks. Al is er ook een andere manier beschikbaar om je handen te krijgen aan deze outfit. Wanneer je Star Wars Jedi: Fallen Order koopt uit de Epic Games Store, krijg je dit pak gratis bij je gloednieuwe spel.

Dat is echter nog niet alles. Wanneer je in de Battle-Bus zit en goed om je heen kijkt, is het mogelijk dat je een Imperial Star Destroyer in de lucht ziet vliegen.

Mogelijk is er dus nog veel meer Star Wars-content in Fortnite op komst. Houd Gamersnet dus goed in de gaten om hierover op de hoogte te blijven!

  1.   
    Sander Klijn's avatar

    Persoonlijk zou ik er niet voor kiezen om met deze outfit te spelen. Voor je het weet mis je alle schoten en krijg je nooit meer die bevredigende Victory Royale te zien.

  2.   
    Anoniem-1210514533's avatar

    Dustineen1