Sea of Thieves deelt deze week gratis Gears-schip uit aan alle spelers

Het kruisbestuiven van Xbox Game Studios heeft de wind in de zeilen gekregen. Nadat het officiële Halo-schip werd weggegeven in Sea of Thieves, komt Rare nu ook op de proppen met cosmetics die hevig geïnspireerd zijn door de Gears of War-franchise.

Wil je zelf ook uitvaren met een Lancer-zaag voorop de boeg? Dat kan, kosteloos en wel. Net als met andere promotieperiodes, wordt de zogenaamde “Omen”-reeks weggegeven aan eenieder die Sea of Thieves simpelweg opstart tussen nu en 22 november.

De hoeveelheid tijd die je spendeert in de game doet er niet toe voor de actie. Door enkel even de game in te duiken, word je direct beloond met de Locust-vlag, het kettingzaagboegbeeld, de Gears-zeilen én een uniek (en ietwat bloederig) likje verf voor je boot.

Een uniek stuur ontbreekt nog binnen de Omen-lijn, alsmede de kanonnen en het anker. Vermoedelijk worden die op een later tijdstip alsnog weggegeven, net zoals de Spartan-set destijds ook in twee weggeefrondes werd opgebroken.

Ondertussen maakt Sea of Thieves zich klaar voor de nieuwe, maandelijkse content-update. In oktober werd de game nog voorzien van een nieuw Fort om te trotseren; voor komende week verwees Rare naar de mogelijkheid van meer verhalende Tall Tales.

  1.   
    CozierMass's avatar

    Bedankt voor de cadeautjes Rare!