Remasters Commandos 2 en Praetorians verschijnen in januari

Eerder maakte uitgever Kalypso Media al dat Commandos 2 en Praetorians allebei een remaster zouden krijgen en nu maakt het bedrijf bekend wanneer we onze vingers erop mogen loslaten: beide remasters verschijnen op 24 januari 2020. Uiteindelijk komen ze ook naar console, maar in januari verschijnt alleen de pc-versie van de games.

Mocht je al eerder aan de slag willen met deze game, kun je toegang krijgen tot de gesloten beta-tests van de games, die beginnen op 13 december. In de beta van Praetorians krijg je tevens toegang tot de multiplayer. De geüpdatete versies bevatten onder meer verbeteringen in de interfaces en ondersteuning voor moderne breedbeeldresoluties.

In de onderstaande Gamescom-trailers kun je alvast een vergelijking tussen de klassieke en de nieuwe versies van Commandos 2 en Praetorians.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  #Nostalgia <3

 2.   
  Anoniem-1847628528's avatar

  Kan ik dat eindelijk aan m’n vrienden tonen die altijd zeggen nooit van Praetorians gehoord te hebben

 3.   
  Mike Gevers's avatar

  Praetorians is na Guild Wars en Anno 1602 waarschijnlijk mijn meest gespeelde game uit mijn jeugd, dus ik zit hier ook met behoorlijk veel nostalgie naar te kijken. Kan niet wachten tot 24 januari!

 4.   
  BozeBever's avatar

  Dit valt en staat voor mij bij de prijs die ze ervoor gaan vragen. Meer dan een tientje en ik laat hem links liggen voor deze ogenschijnlijke snelle oppoetsbeurt. Nostalgia of niet…