Red Dead Redemption 2 spelers vinden vermiste prinses

Mysteries zijn er genoeg te vinden in Red Dead Redemption 2. Een jaar na release weten we nog steeds niet waar Gavin nu is en ook een verdwenen prinses hielden de gemoederen flink bezig. Gelukkig lijkt dit laatste mysterie nu opgelost te zijn.

Prinses Isabeau Katharina Zinsmeister is al vijftien jaar vermist. Er zijn posters in de game te vinden die haar vermissing onder de aandacht brengen. Ook hoor je regelmatig NPC’s over haar vermissing praten. Een jaar lang is er alleen maar onduidelijkheid geweest omtrent Isabeau. Tot spelers recentelijk door de game code zochten.

Hoewel ze niet terug te vinden is in de wereld en haar lot nog steeds onduidelijk lijkt te zijn hebben we nu wel duidelijkheid over hoe de prinses eruitziet. Oplettende spelers vonden in de game code een player model genaamd “IKZ”: De initialen van de prinses. Deze dame lijkt opvallend veel op de vermiste mevrouw. Bekijk hieronder de video en see for yourself!

Nu dit mysterie deels lijkt opgelost kunnen we ons gaan storten op de volgende. WHERE THE FUCK IS GAVIN!?

 1.   
  Anoniem-127434084's avatar

  Opgelost is het dan nog niet.

 2.   
  Moodey's avatar

  Zou t eerder codeminers noemen dan spelers, heb een vermoeden dat er vast wel een diepgaande reeks aan acties nodig is om haar te vinden op de normale manier. #Mountchilliadmystery

 3.   
  Anoniem-254828140's avatar

  Moedervlek was op rechter wang in filmke ni linker wang zoals gezegd op pooster

 4.   
  Anoniem-1271716460's avatar

  Pc data miners is niet vinden is gewoon lezen. Dus niks specials