Honden aaien na update Fire Emblem Three Houses

Nintendo heeft een nieuwe update naar buiten gebracht voor Fire Emblem: Three Houses. Het betreft twee varianten, namelijk een betaalde update die deel uitmaakt van de Expansion Pass en een gratis gedeelte.

Spelers die in het bezit zijn van de Expansion Pass krijgen nieuwe kleding als Servants Attire, Summer Wear en Evening Wear. Daarnaast kun je nu Merchant Anna rekruteren na hoofdstuk drie waarna ze ook een speelbaar karakter wordt middels een quest. Als klap op de vuurpijl kun je nu ook interactie hebben met verschillende dieren in de game.

Voor spelers zonder de uitbreidingspas staan er ook wat dingen klaar. Zo kun je Jeritza een party member maken in de route Black Eagle: Crimson Flower. Het aantal savegames is verhoogd van vijf naar 25 en er worden een aantal bugs verholpen.

Onze Wester was lyrisch enthousiast over de game, zoals te lezen is in de Fire Emblem Three Houses review of te beluisteren in de Podcast Review!

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Wel een gigantisch gemiste kans dat dus juist het aaien van de honden niet mogelijk is.

  Zelf al was het een foutief vertaalde belofte van Ninty, lijkt ’t me geen gekke zet om later alsnog het aaien mogelijk te maken, gezien de populariteit van dat Twitter-account.

 2.   
  Papachico's avatar

  Wist niet dat t aaien van honden in games een dingetje was joh, maar ieder z’n ding denk ik dan maar.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Papachico: ’t Is al langer een dingetje, al “leeft” het wel voornamelijk op Twitter.

  Desalniettemin wordt de beweging wel vrij serieus genomen door hun eigen community en tegenwoordig ook ontwikkelaars. In nog geen jaar tijd zijn er meerdere gevallen geweest van devs die halsoverkop hun patch/game nog aanpassen, om maar op dat account terecht te komen.