Gamersnet Podcast #82 | Maar dat is Hans Teeuwen!

Deze week hebben we een bijzondere Gamersnet Podcast voor jullie klaarstaan! Onze Peter heeft iets te vieren, maar weet Salim toch te ontmoeten voor een uur gezelligheid, gamenieuws en ander gewauwel. We bespreken uitgebreid Joker, de nieuwe DC-film die Peter zonder enige spoilers direct weet te verpesten. Qua games wordt er vooral gesproken over de pc-versie van Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Modern Warfare en The Outer Worlds.

Welkom bij een nieuwe GN Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    DDanoniem's avatar

    Ja doe maar met drank vind het wel een gezellige podcast.

  2.   
    RLXTR's avatar

    Als meer drank zorgt voor meer filosofische overpeinzingen, zou ik zeker nog een glaasje extra nemen. Maar pas wel een beetje op jezelf. Van een alcoholverslaving of echt dronkemans gelal wordt niemand gelukkig.