Kondigt BioWare volgende maand Dragon Age 4 aan?

BioWare heeft een paar belabberde jaren gehad, met tegenvallende resultaten voor Mass Effect: Andromeda en Anthem. Maar de studio is ook eigenaar van de Dragon Age-franchise, waar vooralsnog geen controverse omheen stormt. We weten al dat Dragon Age 4 in pre-productie zit, maar op Twitter suggereert BioWare dat het de volgende Dragon Age volgende maand al gaat onthullen.

Op 4 december vindt namelijk jaarlijks Dragon Age Day plaats in de community omtrent de franchise, maar dit jaar belooft BioWare zélf mee te doen in de festiviteiten. Die belofte is als volgt verwoord:

Today marks 10 years of Dragon Age! This year we’re excited to join the community’s party on December 4th and celebrate a decade together in the world we all love. See you on 12/4 for Dragon 4ge Day!

Vooral het één na laatste woord is natuurlijk de hint, maar sowieso is het opvallend dat BioWare zelf mee gaat doen aan een evenement dat eigenlijk vanuit de community is ontstaan. Het is echter ook weer niet zó revolutionair, want op 7 november viert het bedrijf ook elk jaar Mass Effect Day.

Het is overigens aan te raden om niet té veel hype te koesteren: afgelopen september hoorden we dat de volgende Dragon Age in pre-productie is gegaan, dus het duurt nog wel even voor we de game onder de knoppen krijgen. De kans is groot dat Dragon Age gaat doen wat The Elder Scrolls deed op de E3 van 2018, namelijk een aankondiging met alleen een logo.

Heb jij er nog vertrouwen in dat BioWare Edmonton een goeie Dragon Age kan neerzetten? Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren