Nieuwe Pokémon uit Sword en Shield gelekt (spoilers!)

Pokémon Sword en Shield staan voor de deur en vermoedelijk gaan hier en daar al wat review-exemplaren rond. Op het internet zijn namelijk verschillende afbeeldingen van nieuwe wezentjes gelekt, waaronder waarschijnlijk evoluties van twee van de Starter Pokémon. De bron lijkt inmiddels offline te zijn gehaald door Nintendo, maar het internet vergeet niets meer tegenwoordig.

Daarom hierbij al enkele afbeeldingen van nieuwe Pokémon. Wij bieden plaatsvervangend onze excuses aan: het gaat om foto’s van beeldschermen, dus de kwaliteit is niet de hoogste die we ooit zullen zien. Toch is het wellicht interessant om de nieuwe wezens te zien, bijvoorbeeld als je je nog afvraagt of Pokémon Sword en Shield genoeg innovatie biedt.

De eerste twee lijken vrij duidelijk de eerste evolutievormen van Grookey en Sobble te zijn, de starter-Pokémon van respectievelijk het gras- en watertype. Daarna volgt een creatuur dat haast niets anders kan zijn dan Galarian Meowth. De iconische amulet is namelijk aanwezig, maar toch ziet het beestje er danig anders uit. Dat zou opvallend zijn, aangezien de traditionele Meowth eerder te zien was in de Gigantamax-trailer van Pokémon Sword en Shield. Het zou misschien ook kunnen gaan om een baby-vorm, maar dat is natuurlijk pure speculatie.

Tot slot volgt een vosachtige Pokémon waarvan de naam (ons) nog niet bekend is, alsook de vermeende evolutie van dit wezen.

Wat vind jij van deze beelden? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  SaiyanMaster's avatar

  Wat een dooie Pokemon. Ik had op begin nog echt goeie hoop maar later kreeg ik echt mijn twijfels na die inspiratie loze nieuwe Pokemons. En hoe meer er bekend werd en werd getoond hoe minder ik gehyped werd en zo uiteindelijk mijn pre order heb geannuleerd

 2.   
  RikZonderC's avatar

  Is dit een grap? Kom op, we hebben de laatste jaren zo ontzettend veel toffe Pokémon gezien die door fans zijn bedacht, en dan komt Game Freak met dit aanzetten…

 3.   
  Anoniem-1042367597's avatar

  Dat vosje is wel heel schattig!

 4.   
  Anoniem-53071331's avatar

  Wat zijn die Pokémons inspiratieloos tegenwoordig.

 5.   
  Anoniem-1486858848's avatar

  @RikZonderC: ja precies we hebben echt de coolste dingen gezien maar dit is echt niet normaal saai

 6.   
  Anoniem-196552052's avatar

  Wordt dus weer een charmander voor mii, wat een shit mons deze generatie.

 7.   
  Anoniem-315657720's avatar

  @SaiyanMaster: ik ben de hoop in Pokémon al een eeuwigheid verloren nadat ik sun & moon had gezien was het al meer dan genoeg voor mij

 8.   
  Anoniem-1968254262's avatar

  Er zijn er nog meer gelekt. De helft is echt slecht gewoon

 9.   
  Anoniem-357797396's avatar

  @SaiyanMaster: Pokémon is gay

 10.   
  Anoniem-1438177204's avatar

  Wel mooi dat alle mensen gelijk terugvallen op de eerder Pokémon. Deze regio is gebaseerd op The United Kingdom en is de biodiversiteit niet echt groot dus dan moeten ze met eigen Pokémon komen zonder ze op iets te baseren. Alsof de eerdere generaties alleen maar goede Pokémon hadden.

 11.   
  Anoniem-464538108's avatar

  Die Vos Pokémon is echt leuk wil echt de naam weten
  En sobble had ik wat anders verwacht maargoed het is leuk! Grooky is ook cute btw x3 alleen ik hoop dat scorbunny niet gespierd wordt met een klein hoofdje maar gewoon cute blijft want hetzelfde met litten ook zo helaas pindakaas

 12.   
  fantasyfreak's avatar

  Toch apart eigenlijk hoe iedereen altijd klaagt. Ik deed het ook in het verleden, maar als je goed kijkt zaten er in Gen1 ook wat rare Pokémon. Muk, Electrode, Magneton, Diglett, Tanglela en nog wel wat meer.. als die nu pas zouden aankomen zouden we die ook zien als ongeïnspireerde zooi waarschijnlijk, maar meestal zeggen we dat niet omdat Gen 1 een heerlijk nostalgisch gevoel geeft.

 13.   
  Reageerbuis-jongen's avatar

  Anders dan voeger, maar he.
  Als het maar lekker weg speelt ben ik blij.
  Dus niet zoals Sun en Moon en Lets go. want wie vond dat nou epic.

 14.   
  Anoniem-1039965957's avatar

  Op het vosje na lijken het weer op te brave bloemetjes. Ik wil toffe monsters

 15.   
  Anoniem-676864146's avatar

  @Anoniem-357797396: wat zei je daar jongen man