World of Warcraft krijgt nieuwe uitbreiding genaamd Shadowlands

Voor World of Warcraft kan het jaar praktisch niet beter. De komst van Warcraft 3 Reforged, de lancering van de World of Warcraft Classic en natuurlijk het vijfentwintig jaar bestaan van de World of Warcraft-franchise.

Naast deze projecten blijft het team van Blizzard natuurlijk ook nog werken aan de ‘normale’ World of Warcraft-spel. Hoewel eerder al afbeeldingen waren verspreid over een compleet nieuwe expansie voor dit spel, heeft Blizzard op diens BlizzCon-evenement deze uitbreiding uit de doeken gedaan.

Doordat Sylvanas Windrunner de Lich King heeft uitgeschakeld en diens helm heeft verwoest, komt World of Warcraft terecht in Shadowlands. Het hiernamaals binnen de serie.

De Shadowlands brengt nieuwe zones als Revendreth, Ardenweald, Maldraxxus en Bastion naar het spel toe. In ieder gebied kan je een convenant aangaan met de groepering van diens zone.

Met deze nieuwe gebieden komen natuurlijk ook nieuwe dungeons naar het spel toe, allemaal om je klaar te stomen voor het ultieme gevecht. Onder de naam Tower of the Damned ga je een van de meest intense gevechten aangaan.

World of Warcarft: Shadowlands verschijnt in het jaar 2020. Wanneer dat precies is, is op het moment niet bekendgemaakt. Wel valt deze uitbreiding vanaf nu te pre-orderen.

  1.   
    Anoniem-1112985372's avatar

    https://twitter.com/FF_XIV_EN/status/1190399731358265345
    Groeten van FFXIV ShadowBringers