Gamersnet Podcast #81 | Red Dead Redemption 2 pc en meer

Een nieuwe week, een nieuwe podcast en deze week schuiven Salim en Peter aan om een aantal hele vette games te bespreken. Peter mocht aan de slag met de pc-versie van Red Dead Redemption 2 en dat bracht een eigenaardige hobby naar boven. Na de GN Marathon van vorige week hebben de heren ook veel te vertellen over Call of Duty: Modern Warfare en ook Luigi’s Mansion 3 en Star Wars Jedi: Fallen Order komen langs!

Kortom, het is tijd voor een nieuwe GN Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  segin's avatar

  Jeetje, mag toch hopen dat Salim een grapje maakt betreffende Arnhem.

  Wij zijn een tijdje terug overgestapt op een volautomaat, maar met grote regelmaat denk ik toch wel met weemoed terug aan de dagen van filterkoffie. Peters (toch wel irrationale) haat viel dus niet in goede aarde!

  Heb ook geen zin in Stadia, maar hoop wel dat het Microsoft wakker schudt en laat inzien dat het zo echt niet meer kan.

  En joh, de nieuwe website alweer een jaar oud…

  Ik moet trouwens wel zeggen dat ik het nieuwsblokje erg mis. Oh ja, en Tom mis ik ook. En Michiel. Hoop echt op meer afleveringen met z’n drieën!