Bekijk hier de openingsceremonie van BlizzCon 2019!

Over een paar uurtjes is het dan na lange tijd eindelijk weer zo ver. De nieuwste editie van BlizzCon staat op het punt van beginnen. Net als ieder jaar is er ook nu weer een openingsceremonie waarbij je, als je de geruchten mag geloven, veel nieuwe aankondigingen gaat zien.

Zo zou Overwatch 2 in de maak zijn en voegen de heroes Sojourn en Echo zich toe aan het spel. Door diverse gelekte pagina’s uit een nieuw artbook is Diablo 4 zo goed als bevestigd, ongetwijfeld is daar vanavond dan ook de aankondiging van.

Dat is nog niet alles, ook de World of Warcraft-spelers worden naar alle waarschijnlijkheid op deze editie van BlizzCon aardig verwend. De wereld van World of Warcraft zou uitgebreid worden met diens nieuwe Shadowlands-expansie, waarbij het glorieuze land van Bastion valt te ontdekken.

De openingsceremonie, gevolgd door een viertal nog onbekende venstertijden, gaat van start om 19:00 Nederlandse tijd en valt gratis te bekijken via de website van Blizzard, of diens mobiele app voor iOS en Android. Alle overige programma’s op het schema zijn alleen te zien wanneer je in bezit bent van een virtuele ticket, die je ook meteen wat in-game goodies oplevert.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren