Wederom grote streamer van Twitch naar Mixer

Microsoft blijft druk bezig om het eigen streamingplatform Mixer van grote namen te voorzien. Nadat eerder al Ninja en Shroud de stap maakten is er nu een derde grote naam die Twitch verruilt voor Mixer.

Cory Michael, beter bekend als “King Gothalion”, laat namelijk weten voortaan via Mixer te streamen. Hoewel Gothalion niet zo’n superster is als Ninja of Shroud, is hij toch één van de meest populaire streamers van de game Destiny. Als hij even niet actief is met de game van Bungie vermaakt hij zich ook met het streamen van andere shooters, zoals Borderlands 3.

King Gothalion maakte de transfer bekend via Twitter, samen met de aankondiging van zijn eerste stream die morgen zal starten. In een verklaring laat hij vooral blij te zijn met de mogelijkheden die Mixer hem biedt om een mentor te zijn voor meer aankomende streamers. Ook kan hij met zijn eigen events meer geld ophalen voor diverse goede doelen.

Gothalion laat op Twitch meer dan een miljoen volgers achter. Inmiddels heeft zijn Mixer-kanaal al ruim 31 duizend volgers. Zoals vaker bij grote transfers kan je nu tijdelijk gratis lid worden van zijn nieuwe kanaal.

Meer Mixer

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Denk dat vooral dit soort streamers hun eigen stempel op “de grote Mixer-move” kunnen drukken. Ninja en Shroud omkopen is één, maar dit soort bewezen mid-tot-big-tier namen, die ontbreken tot dusver nog veel op het platform.

  Gothalion is sowieso een gast die vrij dicht tot het Xbox-merk staat (zie ook hoe Microsoft bij heeft gedragen aan “zijn” GuardianCon), dus voor hem is een hechtere band daarmee via Mixer al helemaal geen verkeerde zet.

 2.   
  Monstertje52's avatar

  Wie?