‘Volgende Batman-game gaat Batman: Arkham Legacy heten’

Het internet maakt het moeilijk voor ontwikkelaars om nog geheimen te houden. Van het beruchte Walmart-lek voor de E3 van vorig jaar tot de data van Steam Sales, er is bijna niets meer dat niet voortijdig uitlekt. Een bekende E3-lekker laat nu wederom van zich horen, en wel over de volgende Batman-game. Die zou Batman: Arkham Legacy gaan heten en ons in de schoenen van de hele Bat-familie plaatsen.

Afgelopen september plaatste uitgever en Batman-uitbater Warner Bros. al de nodige teasers met betrekking tot een nieuwe game die zich zou richten op de Court of Owls. Ook was er voor het einde van Fortnite (Chapter 1) een Batman-evenement gaande in die game en kregen we zes Batman-games gratis via de Epic Games Store. Hoewel de nieuwe Joker-film ongetwijfeld een belangrijkere rol speelt in het opzetten van deze promoties, lijkt de tijd ook wel weer eens rijp voor een nieuwe game rondom de Caped Crusader.

Twitter-gebruiker @New_WabiSabi beweert nu dat die inderdaad onderweg is, en wel in de vorm van Batman: Arkham Legacy. Deze twitteraar wist voorheen al verscheidene aankondigingen op de E3-beurs te voorspellen, dus wellicht heeft hij het deze keer wederom bij het rechte eind.

Maar desalniettemin moeten we onze verwachtingen temperen: de eerdergenoemde teasers leken te wijzen op een aankondiging binnen enkele dagen, waardoor velen verwachtten dat Warner Bros. wat ging onthullen op de afgelopen Sony State of Play. Dit is duidelijk niet gebeurd, maar de vraag is dan natuurlijk wanneer we wél meer gaan zien van de volgende Batman-game. De eerstvolgende grote plek voor aankondigingen lijkt The Game Awards te zijn, die traditiegetrouw in december worden gehouden.

Wat jij: gaat Warner Bros. pas in december wat laten zien, of doen ze Batman: Arkham Legacy al eerder uit de doeken? Speculeer er vooral op los in de reacties!

Meer Batman: Arkham Legacy

  1.   
    tijn80's avatar

    Dit is een game waar ik op zit te wachten. Maar wordt het dan een Rocksteady-game of WB? Voorgaande delen van RockSteady waren geweldig. Origins was duidelijk niet van dezelfde kwaliteit

  2.   
    mmx's avatar

    @tijn80: Ik denk dat dit een net gen titel word,maar dat weet je nooit zeker. Ik heb Arkham nog nieuw in de doos nog steeds niet open gemaakt.