Humble deelt korting uit op games met vrouwelijke protagonisten


Zoek je (nóg) een bewonderenswaardige vrouw in je leven? Dat kan, dat mag — en deze week is de tijd om toe te slaan, als het aan Humble ligt…

Onder het vaandel van de Female Protagonist Sale verkoopt de website legitieme pc-games tegen flinke korting, als altijd met de mogelijkheid om daarmee ook (door Humble gecureerde) goede doelen te steunen.

Kortingspercentages toppen de komende dagen af op maar liefst 90 procent, verspreid over een reeks niet verkeerde games om toe te voegen aan je bibliotheek; mocht je ze überhaupt gemist hebben in de afgelopen jaren.

Denk aan een Croft Edition van Shadow of the Tomb Raider voor ’n derde van de prijs (29,67 euro), het gloednieuwe Control voor driekwart van de richtprijs (44,99 euro), Hellblade: Senua’s Sacrifice voor de helft van de richtprijs (24,99 euro) of het complete eerste seizoen van Life is Strange, voor nog geen 3,99 euro.


De uitverkoop reikt verder, met ook een reeks oudere klassiekers en kleinere indie-titels; uiteraard met veel vrouwelijke hoofdrollen voorop. Denk aan ondergesneeuwde pareltjes à la A Hat in Time (tevens Humble’s zelfuitgegeven game), Tomb Raider-titels van weleer of Japanse hits als Space Channel 5: Part 2.

Zoals altijd wordt het gros van Humble’s aanbiedingen verstrekt als Steam-code, met enkele uitzonderingen daargelaten. Zo is Control nog altijd een Epic Games Store exclusive en houdt Wolfenstein: Youngblood vast aan de eigen Bethesda.net-launcher.

Bekijk álle aangeboden games, kortingen, voorwaarden en meer via de officiële Humble webpagina, vol powervrouwen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren