Vervolg op Surviving Mars verschenen: Surviving the Aftermath

Vorig jaar verscheen Surviving Mars, een citybuilder waarin de mensheid de rode planeet gaat koloniseren. Deze game was redelijk succesvol, dus zet uitgever Paradox nu in op een indirect vervolg, genaamd Surviving the Aftermath. Dit spel is per direct beschikbaar in Early Access-vorm via de Epic Games Store en op Xbox Game Preview.

In tegenstelling tot Surviving Mars speelt de nieuwe game zich af op aarde, maar dan nadat er zich een apocalyps heeft voltrokken. Die kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van je keuzes en instellingen aan het begin van een potje, maar het kan gezegd worden dat de mensheid in Surviving the Aftermath wel eens betere dagen gezien heeft.

Welke apocalyptische gebeurtenis(sen) je ook kiest, het doel blijft hetzelfde: overlevers aantrekken en zien om te vormen tot een maatschappij, waar natuurlijk flink wat mis kan gaan – wat jij natuurlijk dient op te lossen. Het vervolg op Surviving Mars wordt overigens niet door Haemimont Games gemaakt, maar door Iceflake Studios.

Surviving the Aftermath is vooralsnog exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store en Xbox Game Preview, in een Early Access-vorm. Volgend jaar vindt de volledige release plaats, waarbij de game ook naar Steam en andere platformen komt.

Meer Surviving the Aftermath

  1.   
    Anoniem-1332416189's avatar

    Jaartje wachten dus