Nieuwe gameplaybeelden Cyberpunk 2077 uitgelekt

Waar het alweer een tijdje geleden is dat er daadwerkelijke beelden van Cyberpunk 2077 zijn getoond, heeft CD Projekt RED desondanks toch al ruim een uur van Night City laten zien. Tijdens een sessie die achter gesloten deuren heeft plaatsgevonden, heeft de Poolse ontwikkelaar nieuwe beelden van het futuristische spel laten zien.

Een aanwezige heeft tijdens deze sessie zijn mobiele telefoon gepakt en ruim twintig minuten(!) aan beelden gefilmd. Hoewel de camera niet altijd is gefocust op het scherm en de kwaliteit op vele momenten ook steken laat vallen, geven deze beelden toch een nieuwe kijk op Cyberpunk 2077.

Zo is bijvoorbeeld te zien hoe protagonist V zijn of haar motor bestuurt, afhankelijk natuurlijk wat er gekozen is bij de character creation, meer Keanu Reeves (wie wilt dat nou niet) en ook wat meer beelden van de missie uit de Deep Dive-trailer waarin je het moet opnemen tegen de Animals-bende en diens leider Sasquatch.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 16 april 2020 voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Gezien deze beelden nu op straat zijn komen te liggen, is het nog maar afwachten of CD Projekt Red nu ook alle beelden daadwerkelijk beschikbaar gaat maken voor iedereen.

  1.   
    Anoniem-1065582954's avatar

    Deze game gaat zo tof worden! Als mijn 1080ti i.c.m. Ryzen 3800x het niet goed gaat trekken overweeg ik exclusief voor deze game mijn videokaart een upgrade te geven naar een 2080ti. Destijds heb ik de overstap naar de 1080ti voor The Witcher gedaan.

    Heb net een zware PC upgrade achter de rug en alles draait nu zo kakkie snel! 🙂

    CD Projekt RED is gewoon spattende kwaliteit en ik denk dat Cyberpunk heel erg goed gaat worden. Ze zitten mij net zo hoog als bijv. een Naughty Dog. Keer op keer kwaliteit die niet teleursteld!