Apex Legends krijgt twee fysieke edities met exclusieve content

Waar Apex Legends tot op de dag van vandaag nog altijd ontzettend populair is, is de game alleen maar digitaal te verkrijgen via de PlayStation Store, Microsoft Store en Origin. Daar komt vanaf vandaag echter verandering in. Middels de zogenaamde Bloodhound en Lifeline edition gaat ook Apex Legends de vergelijkbare spellen Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds achterna met twee fysieke exemplaren.

Tegen een richtprijs van 19,99 krijg je bij de Lifeline editie een legendarische Guardian Angel Lifeline skin, de legendarische Chooser of the Slain Flatline skin, de exclusieve Winged Guardian Banner, de exclusieve Angel Struck Badge en 1.000 Apex-munten. Bij de Bloodhound editie krijg je daarentegen de legendarische The Intimidator Bloodhound skin, de legendarische Wrath Bringer Prowler skin, de exclusieve Feeling Impish Banner, de exclusieve Tormentor badge en ook hierbij krijg je 1.000 Apex-munten.

Alle eerder genoemde skins, banners en badges die in beide edities verkrijgbaar zijn, zullen niet in de game te koop zijn. Wil je naast de Bloodhound edition ook alle in-game items uit de Lifeline editie krijgen, dan zit er helaas niks anders op dan ook deze uitvoering te kopen.

De fysieke exemplaren van Apex Legends zijn vanaf nu verkrijgbaar bij je lokale gamewinkel. Denk er echter wel om dat de fysieke edities voor pc geen daadwerkelijke schijf bevatten, de exemplaren voor de consoles bevat echter wel een disc.

 1.   
  Drazo's avatar

  Oftewel 40 euro neerleggen voor een paar shitty skins in een videospel.

 2.   
  Anoniem-1467797432's avatar

  @Drazo: 20 euro voor een pack, dan heb je 1 legendary skin van 18 euro, een legendary wapen skin van 18 euro, een banner en badge en nog 10 euro ingame currency(totaal 46 euries waard!), lijkt mij een hele goede deal, zeker voor een stel gieren als EA….

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  @Anoniem-1467797432:

  Lees je wel wat je zelf zegt :’)
  Het gaat om digitale skins… daar betaal je toch geen €20 voor?! Nouja moet iedereen zelf weten, maar het is alsnog belachelijk duur!

  En je noemt EA gieren. Je weet dus wel waarom je dit soort praktijken toch gewoon niet moet steunen.