Day 1-patch The Outer Worlds tot 38 GB groot

Over een week verschijnt The Outer Worlds voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en ontwikkelaar Obsidian heeft er zin in. Het bedrijf heeft informatie vrijgegeven over de beschikbaarheid en de day-1 patch voor de game. Console-gamers krijgen op 25 oktober om middernacht toegang tot de RPG, maar pc-gamers moeten een uurtje langer wachten: deze versie gaat pas om 01:00 uur live.

Maar voor mensen die een fysiek exemplaar van de game kopen, is er minder goed nieuws: The Outer Worlds krijgt een flinke patch die je moet installeren voordat je schijfje daadwerkelijk het spel afspeelt. Op PlayStation 4 wordt het formaat van die update geschat op 18 GB, wat natuurlijk al behoorlijk lijvig is voor een dergelijke patch. Het zijn echter de Xbox One-bezitters die écht door een zure appel zullen moeten bijten: zij moeten 38 GB binnenhalen alvorens zij hun fysieke exemplaar van The Outer Worlds kunnen spelen!

The Outer Worlds verschijnt op 25 oktober voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Op laatstgenoemd platform is de game tijdelijk en gedeeltelijk exclusief via de Epic Games Store verkrijgbaar, maar het spel is ook gratis bij de Xbox Game Pass voor pc. Op een later moment komt The Outer Worlds ten slotte naar de Nintendo Switch. Het is nog niet bekend wanneer die port verschijnt.

  1.   
    Anoniem-283209592's avatar

    EN DAAR BETAAL IK MIJN HARD GEWERKTE CENTEN VOOR UIT DE STAALFABRIEK ??11?1? uit dezen werelden dezen prijzen enden baten