Riot games heeft vijf nieuwe games in ontwikkeling

Riot Games was een lange tijd die ontwikkelaar “van die ene game” en hoewel League of Legends natuurlijk de grote money maker is, is de studio wel bezig met nieuwe titels. Naast League of Legends: Wild Rift zijn er namelijk nog vijf games in ontwikkeling.

De eerste game is Teamfight Tactics, wat een autobattler moet worden in het LoL-universum. Deze mobiele game komt in het eerste kwartaal van 2020 en je kunt je al inschrijven via de Google Play Store.

Daarnaast zijn er nog drie nieuwe games in ontwikkeling, nu nog genaamd Project A, Project L en Project F. De eerstgenoemde moet een tactische shooter worden voor op de pc, die zich afspeelt op de aarde in de nabije toekomst. Project L is een fighter uit het League of Legends-universum. Over Project F is nog weinig bekend gemaakt, behalve dat je Runeterra gaat ontdekken met je vrienden.

Buiten dit is er nog niks bekend, maar het is al bijzonder dat Riot Games al laat weten dat ze ermee bezig zijn. Wordt vervolgd.

  1.   
    supergido's avatar

    TFT is al een tijdje uit als modes in the League of Legends Client. Het is daarom geen nieuwe game, ze brengen het alleen naar mobiel platform zodat je kunt crossplayen met PC.