Prijsvraag: Win een PlayStation wekkerradio

Vorige week werd door Biben een unieke wekkerradio aangekondigd, volledig in de stijl van de PlayStation 1! En Gamersnet zou Gamersnet niet zijn als we geen exemplaar zouden weggeven. We geven er één weg via de website en één via onze sociale media-kanalen.

De PS1AC-wekker heeft ook een extra effect waarmee je het plafond kunt verlichten met het PlayStation-logo of de vier PlayStation-symbolen. Je kunt heel eenvoudig tussen beide wisselen met de bijgeleverde plaatjes.

Wat moet je doen om kans te maken? Wij willen graag van jou weten waarom jouw leven beter wordt met een wekker als deze! Hoe leuker de reactie, hoe groter de kans!

Wil je meer kans maken? Volg ons op Twitter, Instagram en/of Facebook en speur de prijsvraag ook daar op. Ook draait de Ghost Recon Breakpoint-prijsvraag nog steeds!

Heel veel succes!

  1.   
    dannyelske's avatar

    Haha tof kan ik mss is een keer op tijd uit mn bed!
    Goed weekend allemaal!

  2.   
    Foottie's avatar

    Mijn zoon van 11 zit sinds dit jaar op de middelbare school en heeft nogal moeite om ’s ochtends zijn bed uit te komen en op te schieten, zodat hij op tijd op school is. Dit zou dus zijn leven, maar zeker ook mijn leven een stuk makkelijker maken :-).

  3.   
    YdieresiS's avatar

    Oh de nostalgie 🙂 Wat een fijne tijd beleeft aan deze console. Als ik deze als wekker zou kunnen gebruiken, zou ik elke ochtend opstaan met deze nostalgische gevoelens en terugdenken aan een bijzonder era op de PlayStation. Iedere ochtend wakker worden met beelden in je hoofd uit Driver en Driver 2. Uren door die straten gescheurd en de boel onveilig gemaakt. Iedere ochtend met dat idee wakker worden geeft me een enorm fijn gevoel wat me de hele dag zou helpen om vrolijk te blijven. Zou dus echt een ideale wekker zijn.

  4.   
    Anoniem-1148015356's avatar

    Wil ik wel hebben.

  5.   
    Linkje's avatar

    Super vet! Ben al een tijdje opzoek naar een nieuwe wekker want die ik nu heb is niet om over naar huis te schrijven. Tevens ben ik ook echt een Playstation fan!

  6.   
    Pim Huberts's avatar

    Sinds mijn stage is begonnen en ik om 6 uur op moet staan is dit wel een betere manier om wakker te worden dan het standaard iPhone wekker geluidje… (ja ik heb dit geluid nu in mijn hoofd )

  7.   
    fantasyfreak's avatar

    Waarom zou mijn leven beter worden met deze wekkerradio:
    1. Opstaan in stijl. In het weekend start ik sowieso na het opstaan meteen de PlayStation op. Nu kan ik nog eerder in aanraking komen met een PlayStation.
    2. Die ik nu heb is roze en 15 jaar oud. Ook mooi, maar niks beter dan een PS console en iets wat wél bij de kamer past bij de andere consoles. Hij zou er zo in blenden.
    3. Duidelijk scherm. Mijn huidige wekker heeft rode getallen en om 1 of andere reden zie ik dat dus bijna niet. Zal mijn kleurenscheelheid wel zijn.
    4. De lampjes met logo’s. Wat zou dit een uitkomst zijn! Zowel voor mij als voor de kat die altijd net op een plek gaat liggen die ik het in het donker niet zie en zijn staart (en mijn hart) het weer eens moet verduren.
    5. En niet alleen met opstaan, maar ook voor het slapen gaan zijn de lampjes ideaal. Scheelt mij een wandeling, want nu moet ik het licht uit doen met een knop naast de deur en in het donker terug lopen in de hoop niks te raken, weer niet op de kat te gaan staan of precies bij mijn vriendin op d’r voeten te leunen als ik weer op bed klim :’)

  8.   
    mmx's avatar

    Mooi mooi dit is een toffe wakermaker echt wat voor mij dus .

  9.   
    Reiverdemon's avatar

    Omdat de PS mini een drol van een product bleek te zijn, kan ik mooi zo alsnog een ps1 op tafel neerzetten. Alleen nu is het dan een wekker!

  10.   
    pjew's avatar

    Gaaf!! Zou mooi bij mij in huis passen

  11.   
    JustB's avatar

    Zou leuk zijn als ik een keer op tijd gewekt zou worden juist door het ding waardoor ik zo laat op kom…;).

  12.   
    Anoniem-2081163367's avatar

    Opgegroeid met games, helaas zelf nooit een PS1 gehad (was te duur voor mijn ouders) dus dit is een heel goed alternatief!

  13.   
    moontje's avatar

    Super gaaf kan die naast mijn echte PS1 die nog werkt staan

  14.   
    007Nightfire's avatar

    Van het afgaan van een wekker wordt mijn leven niet beter, maar als het dan toch moet, dan liever door deze 🙂

  15.   
    Eekhoorn hond's avatar

    ik heb geen wekker en mijn mobiel zijn wekker werkt niet goed waardoor ik altijd te laat kom op school

  16.   
    JimmyV's avatar

    Nou, dit zou dus perfect op mijn kamer passen. Op m’n bureau of nachtkastje bijvoorbeeld. Ik heb maanden geleden namelijk het hele huis overhoop gehaald en doorzocht naar de oude Playstations van vroeger. Ik wist zeker dat de Playstation 2 ergens lag, en deze heb ik snel kunnen vinden. Maar de Playstation 1 was nergens meer te bekennen. Ookal dacht ik echt dat deze nog ergens lag. Natuurlijk erg jammer aangezien ik er graag mijn kamer mee wilde decoreren.

    De Playstation 2 heeft een mooi plekje op mijn bureau gekregen, en staat onder de playstation 4. Onder de PS2 is nog een plekje over. Het zou mooi zijn om de generaties zo bij elkaar te hebben staan (Of misschien toch op het nachtkastje om gebruik te maken van de lampen). Dus het zou perfect uitkomen! Duimen maar.

  17.   
    Anoniem-1343847906's avatar

    opstaan wordt dan bijna leuk

  18.   
    Anoniem-595473238's avatar

    Als men vriendin dan nog eens zegt dat ik te vaak game kan ik zeggen dat ik op men wekker bezig ben 😀

  19.   
    Overload14's avatar

    Volgens mij wilt iedereen dit ding toch wel puur voor de nostalgie 😀 Misschien is het ook juist makkelijker om met zo’n ding s’ochtends vroeg op te staan omdat je terug iedere keer een flashback krijgt naar toen je nog jong was en in het weekend lekker vroeg opstond om lekker te gamen op je Ps1 😀 Het zou al helemaal prachtig zijn als hij ook het klassieke geluid maakt van wanneer je hem vroeger opstart.

  20.   
    huntedjohan's avatar

    oh shit. die is echt vet gaaf. meestal doe ik met dit soort dingen voor mijn zoon mee, maar deze vind ik wel zo gaaf dat deze toch echt wel op mijn eigen nachtkastje komt te staan :O

  21.   
    Anoniem-2017172581's avatar

    Een PlayStation wekkerradio is iets wat ik nodig heb, omdat de radio die ik nu heb nog ouder is en eigenlijk een Flintsones-radio is. Deze radio heeft tenminste echte sounds en pure PlayStation uitstraling.

  22.   
    Aprotodon's avatar

    Heel wreed, dan kan ik wakker worden met Playstation en er tegelijkertijd mee in slaap vallen als ik naar het plafond kijk! Oftewel: een next gen sterrenhemel (inclusief wektijd).

  23.   
    strijpse's avatar

    Met een wekker als deze ,
    is het hup uit bed ,aankleden (ja toch wel) en wegweze.
    Met een grote grijns op mijn gezicht van blijdschap,
    en het zou ook de eerste wekker zijn die ik niet in een hoek trap.
    En mijn ochtendhumeur verdwijnt als sneeuw voor de zon.
    Alleen daarom al zouden mijn naasten willen dat ik m won .

  24.   
    SDSnatcher's avatar

    Ik ben ondertussen net zo retro en classic met mijn leeftijd als de PS1. Ik ben geen piraat, anders had ik zeeën van tijd om te gamen. Met deze designwekker ben ik gelukkig wel helemaal bij de tijd. Ze zeggen gezelligheid kent geen tijd, gamen ook niet. Of ik win, de tijd zal het leren.

  25.   
    philip188's avatar

    De PlayStation 1 is een oldtimer net als ik

  26.   
    hernieuw's avatar

    Ken Kutaragi draait zich misschien om in zijn graf, maar ik stop met snoozen of de buzzer. Met deze playstation wekker wakker worden is beslist geen straf!

  27.   
    CHILLOZZ's avatar

    Oke. Deze is wel echt heeeeeeeel erg tof.

    Welke playstation man/vrouw/kind wilt dit nu niet hebben. Ik wist niet eens dat deze bestond..

    Waarom ik deze moet winnen…. Zodat ik de wekker kan zetten en nog artikelen kan lezen/doorspitten voordat de dag begint 😀 hahaha 😉

    iedereen succes 😀

  28.   
    Anoniem-1125001423's avatar

    @007Nightfire: Vind deze comment het leukste ^¬^

  29.   
    wimtim's avatar

    wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit originele exemplaar, hiermee komt het met fris&fruitig opstaan voortaan vast #dikvoormekaar, mijn kleinzoon gaat natuurlijk helemaal uit zijn plaat als de naam van opa hier straks als winnaar staat #duimenmaar

  30.   
    Anneliese's avatar

    Ik zou erg gelukkig wakker worden met deze wekker en denken aan mijn mooie jeugd. Toen ik nog op deze Playstation vele uren heb gespeeld, met leuke spellen, die ik allemaal nog heb.

  31.   
    Anoniem-1083086293's avatar

    Zodat ik hopelijk dan eindelijk wel wakker kan worden van mijn wekker. Mijn ouders zijn het inmiddels na 17 jaar wel een keer beu , geloof ik. Mika Palm – [email protected]

  32.   
    Anoniem-834628166's avatar

    Dan wil ik wel van die wekker wakker worden
    Bij alle andere zet ik hem uit en slaap weer verder

  33.   
    Dekkerovic's avatar

    Die wil ik hebben, Zal mijn baas blij mee zijn

  34.   
    Moeyi's avatar

    Perfect om goedgezind mee wakker te worden na het dromen van de playstation 5.

  35.   
    Anoniem-1424932405's avatar

    Lik me reet met je reactie

    K wil hem wel hebben hoor!

  36.   
    sayoki's avatar

    Ik heb mijn huidige wekker al 24 jaar.
    Ooit gratis gekregen bij de Rabobank.

    Deze is wel erg tof en het is tijd voor een nieuwe.

  37.   
    Molly16's avatar

    Wakker worden met je favoriete game, ik kan me geen mooiere wens voorstellen.
    Het idee hebben wakker te zijn maar toch weg te dromen, ik zie het helemaal zitten.
    Dit is de manier om vrolijk op te staan!!

  38.   
    CHILLOZZ's avatar

    Voor iedereen die niet gewonnen heeft….. Hij is ook gewoon te koop bij bol…

    https://www.bol.com/nl/p/bigben-officiele-playstation-1-wekkerradio-met-projectie/9200000111540171/?Referrer=ADVNLGOO002020-G-58599460992-S-376188863515-9200000111540171&gclid=EAIaIQobChMIueO0w6WX5QIV2uR3Ch2vygPCEAQYASABEgJwiPD_BwE

    Als linkje niet mag tag me dan even dan pas/verwijder ik het gewoon weer 😉
    Overigens zag ik op ebay ook leuke staan van playstation controller.

  39.   
    Anoniem-549831344's avatar

    Met deze playstation wekkerradio heb je zelf iets unieks om mee wakker te worden.

  40.   
    Hindu112's avatar

    Wauw, geweldig om wakker te worden met zo een unieke wekker… Zeker gaaf om met playstation one te kunnen opstaan..

  41.   
    Anoniem-1461540726's avatar

    Ik krijg klappen van de vrouw, als ik deze niet win.

  42.   
    Ilonavp84's avatar

    Ik hoef met deze wekker niet meer s’nachts in paniek te zoeken naar mijn playstation, starend naar het plafond geen groot zwart gat meer te zien als ik niet kan slapen omdat ik tot diep in de nacht gegamed heb. En dus altijd genieten van playstation.
    En wat ook wel fijn zou zij is dat ik dan niet meer in mijn ochtend gamekater mijn telefoon van het nachtkastje gooi die nu fungeert als wekker. Dus geen gebroken telefoonscherm meer en dat geld spaar ik dus uit waardoor ik weer een mooi spel kan kopen om op mijn ps4 te spelen. Ik zeg WIN, WIN, WIN situatie.

  43.   
    Anoniem-696702337's avatar

    Welke manier is er beter dan met een mooie nostalgische wekker op te staan? Het maakt een ieders begin aan de dag goed , Twitter@JermaineFRFC

  44.   
    Anoniem-936946214's avatar

    Ik heb nu wel geen account maar ik ben een totale playstation fan. Ik zou dus heel graag deze wekker winnen maar ik gun het ook aan anderen.

  45.   
    mmx's avatar

    @CHILLOZZ: Bol is best een coole winkel hè . Als ik hem niet win bestel ik hem gewoon . Moet zo een ding hebben.

  46.   
    Anoniem-1671267546's avatar

    Hoi Ik word elke dag wakker met een wekker en ik ben moe van die saaie zwarte wekker en met die wekker word ik elke dag vrolijk wakker
    Groeten sem van es

  47.   
    Anoniem-1671267546's avatar

    Hoi Ik word elke dag wakker met een wekker en ik ben moe van die saaie zwarte wekker en met die wekker word ik elke dag vrolijk wakker

  48.   
    tibbletoad's avatar

    Mijn broertje en ouders zijn door de playstation veranderd in apen, zoals bewezen is in dit filmpje https://youtu.be/Ugy5wFkxEaM
    En omdat ze nu veel te lang slapen zou deze wekker radio erg goed kunnen helpen om ze op tijd wakker te maken om naar hun werk in burgers zoo te gaan.
    (en kunnen wij van s.a.p.s. kijken of ze dit uit hun aapjes status kan gaan halen.

  49.   
    Drum4's avatar

    Hopelijk wordt ik hier wel wakker van

  50.   
    Anoniem-569226339's avatar

    Gaaf ding, helemaal leuk om mijn puberzoon die perse zijn telefoon ” voor de wekker” mee naar bed wil nemen. Zon wekker in de stijl van zijn favo spelcomputer is natuurlijk de perfecte oplossing!!

  51.   
    evelienjohanna's avatar

    Gaaf ding, helemaal leuk om mijn puberzoon die perse zijn telefoon ” voor de wekker” mee naar bed wil nemen. Zon wekker in de stijl van zijn favo spelcomputer is natuurlijk de perfecte oplossing!!

  52.   
    Anoniem-245278377's avatar

    Ik word er moeilijk ONGEKEND blij van deze nostalgische wekker en daarom verdien ik het ook het allermeest!!!

  53.   
    Anja76's avatar

    Niet alleen wordt hier blij van, maar mijn man ook. Man is een echte Playstation fan (speelt nog regelmatig op de 3, maar het meest op de 4 (hopelijk zeg ik dit goed), maar heeft nog geen afscheid kunnen nemen van de 1 en 2) Met deze wekker zal hij vrolijker wakker worden, niet alleen leuk voor hem maar ook voor zijn gezin. ’s Ochtends zal het iets gezelliger worden aan de ontbijttafel:)

  54.   
    Anoniem-2067128180's avatar

    Nu:
    Leek mijn wekker maar meer op het luchtalarm..
    Dan ging ie maar 1x per maand af en pas om 12 uur!! Heerlijk…

    Straks:
    23:00 uur… was het maar vast ochtend, dan kan ik weer genieten van het PS logo op mijn plafond.. hoe relaxed kun je wakker worden????