Title Update 6 van The Division 2 live op 15 oktober

Het gaat Washington nog steeds niet voor de wind en The Division-agents wordt opnieuw gevraagd om hun steentje bij te dragen. Ubisoft onthulde vandaag dat de nieuwe Title Update 6 voor The Division 2 volgende week al live gaat. Inclusief een shitload aan nieuwe content!

In deze update zijn er twee nieuwe missies te vinden waarvan een zich afspeelt in het Pentagon. Het is de bedoeling dat jij en je agents dit iconische gebouw terugnemen van de Black Tusk-terroristen. Ook een nieuwe specialization staat op het digitale menu, gevuld met EMP-granaten, het Maxim 9 handwapen en als kerst op de taart de P-017 launcher. We vermoeden dat je met deze uitrusting de nieuwe missies wel doorkomt.

De nieuwe update is voor bezitters van een Year 1 Pass op 15 oktober al beschikbaar. Een week later, op 22 oktober, kunnen de ‘gewone’ The Division 2-spelers aan de gang met deze nieuwe content. Om deze nieuwe content update te vieren komt er een free-to-play weekend. Als gamers daarna besluiten de game aan te schaffen, kunnen zij deze tegen een speciale actieprijs kopen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren