RuneScape krijgt voor het eerst in jaren een nieuwe skill

RuneScape, wie is er niet groot mee geworden? Hoewel RuneScape voor velen niet veel meer is dan een verre herinnering, kan de MMORPG nog altijd op talloze spelers rekenen. Ontwikkelaar Jagex voorziet de game dan ook nog altijd van nieuwe content en updates. Nu heeft de Britse ontwikkelaar zelfs een nieuwe skill voor RuneScape onthuld.

Een bijzondere gebeurtenis, want voor het eerst in vier jaar wordt er een nieuwe skill aan RuneScape toegevoegd. Het gaat hier om Archaeology en deze achtentwintigste RuneScape-skill wordt in januari 2020 in de game geïntroduceerd. De Archaeology-skill laat je speuren naar beschadigde artefacten. Deze artefacten kun je vervolgens in al hun glorie herstellen, waarna je ze kunt verkopen, doneren aan het museum of simpelweg kunt bewaren in de hoop dat je er later wat mee kan.

Bij de lancering van de Archaelogy-skill kun je deze vaardigheid trainen tot en met level 120. Deze skill is niet exclusief voor betalende members, ook voor free-to-play-spelers is de gloednieuwe skill straks beschikbaar. Als free-to-play-speler kun je de Archaelogy-skill wel maar tot level 20 trainen.

 1.   
  nivlem's avatar

  Ben benieuwd hoe de gameplay ervan is en wat voor kansen het allemaal meeneemt voor de community

 2.   
  Anoniem-1449483018's avatar

  Verkeerde foto. De foto is oldschool runescape, de skill komt uit voor RS3.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  deze game is toch dood

 4.   
  Anoniem-1762333347's avatar

  Wat een zever f rs3 gvd

 5.   
  Anoniem-1960382660's avatar

  Kom hier even haten op rs3 ak wowscape.
  Osrs is voor die ekte OG’s

 6.