De PlayStation 5 kijkt mee! | Gamersnet Podcast #78

Salim en Peter schuiven weer aan voor de Gamersnet Podcast en de heren bespreken geruchten over de PlayStation 5, de Nintendo Switch Lite, Star Wars Pinball voor de Switch en de Sega Mega Drive Mini retro-console!

Kortom! Tijd voor een nieuwe GN Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  segin's avatar

  Leuke aflevering weer. Jullie humor ligt mij zeer, maar gelukkig ook voldoende inhoudelijke praat.

  Wel hoop ik dat er in de toekomst vaker afleveringen komen met drie personen. Dat geeft naar mijn inziens toch net wat meer dynamiek.

 2.   
  Mike Gevers's avatar

  De Nintendo Switch Lite heeft geen kick-stand omdat ook de Joy-Cons er niet af kunnen. Stel, er zou inderdaad zo’n standaard op zitten: hoe wil je het apparaat dan gebruiken? Als je dat ding op een kick-stand zet, heb je losse controllers nodig om hem op een enigszins ergonomische manier wilt gebruiken. Als je de Switch Lite op een kick-stand zou zetten, kun je hem alleen gebruiken op een manier die binnen no-time tot RSI leidt. Die kick-stand is leuk, maar wel in combinatie met de losse Joy-Cons. Dat gezegd hebbende, ben ik absoluut geen fan van de Nintendo Switch, inderdaad omdat het Switchen niet meer kan.

 3.   
  someone else's avatar

  Tuurlijk heeft de switch lite geen kickstand of dock mode, de joycons zitten vast dus dan is dat toch logisch?