Nieuwe beelden van Overwatch op de Nintendo Switch

Begin september wisten we je al te vertellen dat de geruchten omtrent Overwatch die een release op de Nintendo Switch krijgt waar waren. Het is nog maar een korte twee weekjes wachten voordat we ermee aan de slag kunnen. Om je alvast in de stemming te brengen is er footage naar buiten gebracht.


In de nieuwe beelden is te zien hoe er zowel handheld als docked wordt gespeeld. Blizzard heeft aangegeven dat de game draait op 900p als deze in de dock zit en 720p wanneer deze niet in de dock zit. In allebei de gevallen draait de game op 30fps.

Tevens heeft het bedrijf achter de shooter aangegeven dat alle updates verwerkt zijn in de Nintendo Switch-versie. Er is echter (nog) geen mogelijkheid tot crossplay en ook het delen of overdragen van je huidige account vanaf een andere console is niet mogelijk. Ook Amiibo ondersteuning zit er voorlopig niet in.

Op 15 oktober kunnen we Overwatch op de Nintendo Switch zelf uitproberen. Wat vind jij van de beelden? Ga jij de game opnieuw kopen? We horen graag jouw mening!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren