Launchtrailer Ghost Recon Breakpoint onthuld

Vanaf 4 oktober aanstaande is Ghost Recon Breakpoint beschikbaar en spelers die de Gold Edition, Ultimate Edition of Wolves Collector Edition hebben aangeschaft, konden vanaf gisteren al aan de slag met de game. Mede daardoor is de launchtrailer dan ook vrijgegeven, die hieronder te bewonderen is.

Ghost Recon Breakpoint is een shooter die zich afspeelt in een vijandige wereld en is te spelen in solo of coöp tot vier spelers. De game speelt zich af op een mysterieuze eilandengroep, genaamd Auroa. Het eiland is de basis van Skell Technology, een drone-gigant, en is in verkeerde handen gevallen. Bovendien is al het contact met de buitenwereld zo’n beetje verloren gegaan.

De Wolves zijn ook aanwezig en is een gevaarlijke groep van ex-militairen die de macht over het eiland hebben genomen. De speciale Ghost-eenheid wordt geleid door Colonel Walker. Zijn mannen hebben de drones omgebouwd tot moordwapens.

Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De roadmap is afgelopen maandag vrijgeven en laat meer zien over de content die we kunnen verwachten in het eerste jaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren