Salim, Soldaat van EA | Gamersnet Podcast #77

Deze week ontstaat er een verhitte discussie over Fifa 20 tussen Salim en Peter. De gemoederen lopen hoog op als Peter vindt dat Salim precies doet wat EA wil. Natuurlijk bespreken we ook een aantal andere games, zoals The Legend of Zelda: Link’s Awakening, The Last of Us Part 2 en Mario Kart Tour.

Kortom! Tijd voor een nieuwe GN Podcast!

<

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  segin's avatar

  Zo’n felle doch inhoudelijke discussie doet de podcast echt ten goede. Mogen er zeker meer van komen 🙂

 2.   
  RLXTR's avatar

  Heerlijke podcast gasten! Echt met plezier zitten luisteren

 3.   
  LennartvA's avatar

  Ik weet nog niet zeker of ik #TeamSalim of #TeamPeter ben, maar was een fijne discussie inderdaad 🙂

 4.   
  fantasyfreak's avatar

  Ik werd bijna bang dat Peter zo Salim het raam uit zo gooien zo fel klonk hij :’)

  Wel een leuke discussie. Ik snap Salim zijn punten ook wel en ben het er ook mee eens. En hoewel ik Peter zijn (terechte) haat voor EA ook begrijp wist ik ook niet of het FUT gedeelte wel terecht voor minpunten zorgde bij de review. Dat het kut is ben ik het mee eens, maar nu er zoveel gedoe rondom lootboxes is vond ik het apart dat het nu opeens een minpunt is terwijl dit al jaren zo bestaat. Geen idee hoe lang, want ik ben geen FIFA speler maar ik weet alleen dat het in FIFA13 er al in zat dus eigenlijk had het dan vanaf toen al minpunten moeten hebben voor dit satanistische spelmechanisme.
  Maar allebei hadden jullie goede punten 🙂