Call of Duty Modern Warfare bevat ook cross-saves

Bij de start van het tweede beta-weekend voor Call of Duty: Modern Warfare, wordt er een belangrijke feature getest en dat is cross-play. PlayStation 4, Xbox One en pc kunnen in harmonie samenspelen in de nieuwe shooter van Infinity Ward. Opzich al heel erg tof, maar het lijkt erop dat het verhaal nog mooier lijkt te worden met cross-saves.

Zonder dat Activision het officieel heeft aangekondigd, is het in de beta mogelijk om je progressie tussen verschillende platformen uit te wisselen. Enkele mensen bij Gamespot hebben dit getest en het werkte. De progressie in de beta van afgelopen weekend op PlayStation 4 is opgeslagen en ze kunnen op de Xbox One weer vrolijk verder de komende dagen.

Activision en Inifity Ward hebben zich verder stil gehouden over cross-saves, dus dat de beta deze functie bevat is behoorlijk verrassend te noemen. Laten we hopen dat dit niet beperkt blijft tot een testje in de beta, maar dat de functie ook in de uiteindelijk game zit. Dat gaan we zien op 25 oktober wanneer de game uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Daar zullen die 7 mensen, die het op zowel de Xbox en de Playstation spelen, en dat dan ook variëren zeer blij mee zijn.

 2.   
  dannyelske's avatar

  Als je het bv voor pc koopt en ps4 wil spelen, moet je het dan ook nog is op ps4 kopen?

 3.   
  raxpherion's avatar

  Ik vind hem verrassend leuk om te spelen eigenlijk. Wel behoorlijk uitgekleed deze cod na alle andere delen. Cross platform werkt ook goed. Ik was een beetje bang dat pc mensen een dik voordeel zouden hebben maar dat valt reuze mee. Ik koop hem wel met de black friday deals. Vorig jaar ook black ops 4 gehaald voor volle bak en 2 weken later was het black friday. Even vergeten. Kun je hem voor de helft halen

 4.   
  Puddingboom's avatar

  Morgen direct uitproberen. Key’s zijn niet goed verkrijgbaar blijkbaar.

 5.   
  Alfa Warrior's avatar

  @dannyelske:
  Op de vraag: “als ik meer wil, moet ik dan meer betalen” – is het antwoord bij Activision ten alle tijden “JA”.

  Ook in dit geval – de rechten voor bijvoorbeeld PS en PC (Steam / Blizzard) worden apart betaald, jij moet dat dus ook apart betalen.